Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737113925

Amistoso (Int.) 737113925 Información oficial sobre el partido 737113925 en Hattrick

28.08.2024 17:55:00

Mafia Fryzjera Alineación oficial del equipo 'Mafia Fryzjera' en el partido 4 - 2 Ledun kanat Alineación oficial del equipo 'Ledun kanat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mafia Fryzjera Alineación oficial del equipo 'Mafia Fryzjera' en el partido 2 - 0 Ledun kanat Alineación oficial del equipo 'Ledun kanat' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mafia Fryzjera

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Abdelbar Kharfan encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Hubert Haler només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Fabian Engelke, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Fryzjera es posava per davant!
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Fryzjera va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gallus Pulver, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Fryzjera va obtenir un penal al minut 48, que va llançar a la perfecció Abdelbar Kharfan. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Gallus Pulver una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 7, però una magnífica aturada de Lawrence Beckford va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Fryzjera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Rolf Sehnert va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rodolfo Labarca, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Gallus Pulver es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arif Berter de Fryzjera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Forest Cabezas de Fryzjera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ledun kanat

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ledun van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Osvaldo Vertus.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Osvaldo Vertus era molt més ràpid que el defensa Roberto Parri. Al minut 57, el jugador de Ledun va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 2.