Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737113200

Amistoso 737113200 Información oficial sobre el partido 737113200 en Hattrick

27.08.2024 20:05:00

Fc Rannikkotykistöpoliisi Alineación oficial del equipo 'Fc Rannikkotykistöpoliisi' en el partido 3 - 5 FC Rudolfintie Alineación oficial del equipo 'FC Rudolfintie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Fc Rannikkotykistöpoliisi Alineación oficial del equipo 'Fc Rannikkotykistöpoliisi' en el partido 0 - 9 FC Rudolfintie Alineación oficial del equipo 'FC Rudolfintie' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Rannikkotykistöpoliisi

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Heikki Rättö va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rannikkotykistöpoli empatava el partit, 1 a 1, al minut 29.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Rannikkotykistöpoli van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Johannes Kukonlehto en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els seguidors del Rannikkotykistöpoli van tornar a saltar d'alegria al minut 85. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Heikki Rättö que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Rannikkotykistöpoli per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Heikki Rättö, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rasmus Blomstedt de Rannikkotykistöpoli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Rudolfintie

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de John-Petter Bjerke que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ville Salin que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a FCR.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Andrew Namubiru va augmentar l'avantatge de FCR a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Nico Tänzler va augmentar l'avantatge de FCR a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jani Hirsikangas va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mika Kärkkäinen va enviar un xut des de 40 metres al minut 30, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Tomasz Fulara de FCR va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Viking Sundström va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Tomasz Fulara que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Tomasz Fulara, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCR va quedar sense poder incrementar el seu marcador.