Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737094527

Amistoso (Int.) 737094527 Información oficial sobre el partido 737094527 en Hattrick

28.08.2024 18:50:00

Gagarine F.C. II Alineación oficial del equipo 'Gagarine F.C. II' en el partido 2 - 1 Homeless Town Alineación oficial del equipo 'Homeless Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gagarine F.C. II Alineación oficial del equipo 'Gagarine F.C. II' en el partido 2 - 0 Homeless Town Alineación oficial del equipo 'Homeless Town' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gagarine F.C. II

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gagarine s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Ilídio da Rosa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Gagarine, atacant per l'esquerra al minut 89, va aprofitar el magnífic llançament de Fausto Pazes per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luís Costa Matos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Bruno Martins Azevedo del Gagarine ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Fausto Pazes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andy Buie per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Laurín Gastey va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luís Costa Matos de Gagarine va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Luís Costa Matos va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Patrício Carvalho Campos de Gagarine es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

Homeless Town

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roberto Fernández Bea arribés a peus de Ricardo Gurendes, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Homeless el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Roberto Fernández Bea va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.