Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737093990

Amistoso (Int.) 737093990 Información oficial sobre el partido 737093990 en Hattrick

28.08.2024 10:00:00

Chaotic Mudsharks Alineación oficial del equipo 'Chaotic Mudsharks' en el partido 4 - 2 TSV Alemannia Eickel Alineación oficial del equipo 'TSV Alemannia Eickel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Chaotic Mudsharks Alineación oficial del equipo 'Chaotic Mudsharks' en el partido 6 - 1 TSV Alemannia Eickel Alineación oficial del equipo 'TSV Alemannia Eickel' en el partido
Tiene mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chaotic Mudsharks

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Georgi Chalúkov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Mudsharks va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Georges-Kévin Bayema va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Mudsharks prenia la batuta de l'encontre al minut 60, quan en Antonio Villabona va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mudsharks a 4 - 2. Jean-Stéphane Veysseyre va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Pedro Kong va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mudsharks se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Georges-Kévin Bayema per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Menno-Jan Roosenboom va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

TSV Alemannia Eickel

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 20 minuts de joc, Sune Steenberg, corrent com un esperitat, superà primer Vladimir Shmarov per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 160 Minuto 49 (Gol de falta): L'entrenador de Eickel es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Vilnis Freidis era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Milton Matsson de Eickel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Humphrey van der Born de Eickel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.