Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737093752

Amistoso (Int.) 737093752 Información oficial sobre el partido 737093752 en Hattrick

28.08.2024 09:30:00

Sporting St.Pölten Alineación oficial del equipo 'Sporting St.Pölten' en el partido 5 - 2 Strictly Rhythm Alineación oficial del equipo 'Strictly Rhythm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sporting St.Pölten Alineación oficial del equipo 'Sporting St.Pölten' en el partido 7 - 0 Strictly Rhythm Alineación oficial del equipo 'Strictly Rhythm' en el partido
Tiene mala suerte 7.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting St.Pölten

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cyryl Biało, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cyryl Biało ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, St.Pölten es posava per davant 2 a 1.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): Al minut 50 en Cassio Belloni va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Franciszek Wygoda va marcar el 4 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de St.Pölten va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leino Paakkanen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Franciszek Wygoda per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Stavros Ramfos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Cyryl Biało gairebé va marcar per a St.Pölten des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 235 Minuto 52 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Cyryl Biało va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 234 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Cassio Belloni, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Dmitriy Khusainov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Stavros Ramfos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Strictly Rhythm

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Cassio Belloni no va poder aturar Lefteris Fakas de Strictly, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 32 el 1 - 1.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Strictly van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 71 quan Themistoklis Panagakos sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Panagiotis Rizlas de Strictly es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isiodos Tsoulidis de Strictly la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.