Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737093065

Amistoso (Int.) 737093065 Información oficial sobre el partido 737093065 en Hattrick

28.08.2024 18:25:00

Loosis homegrown Alineación oficial del equipo 'Loosis homegrown' en el partido 3 - 2 Eastbay United Alineación oficial del equipo 'Eastbay United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Loosis homegrown Alineación oficial del equipo 'Loosis homegrown' en el partido 4 - 0 Eastbay United Alineación oficial del equipo 'Eastbay United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loosis homegrown

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del homegrown va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Noel Nsiah, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Amrus Kusi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Noel Nsiah de homegrown aconseguir un gol al minut 81 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): homegrown va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Foli Bisi en un 1 contra 1 amb el porter Lasse Virkajärvi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Christopher Nti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de homegrown se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Kwaku Koomson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Christopher Nti va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Eastbay United

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Teemu Mahlberg va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Nuutti Karhunen de Eastbay marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Samuli Hanhisalo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Eastbay va quedar sense poder incrementar el seu marcador.