Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737090262

Amistoso 737090262 Información oficial sobre el partido 737090262 en Hattrick

28.08.2024 10:35:00

RFC Thermapolis Alineación oficial del equipo 'RFC Thermapolis' en el partido 4 - 0 SC Panorama Alineación oficial del equipo 'SC Panorama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RFC Thermapolis Alineación oficial del equipo 'RFC Thermapolis' en el partido 1 - 1 SC Panorama Alineación oficial del equipo 'SC Panorama' en el partido
Tiene bastante suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,9 % 12,1 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RFC Thermapolis

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 25, Artur Alyasov va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Fabian Forsmann, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Thermapolis va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Fabian Forsmann rematés de volea a la xarxa. El 2 - 0 pujava al marcador al minut 32.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Thermapolis va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Romet Õispuu va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Franziskus Marending va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a Thermapolis.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Artur Alyasov van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Kwang-Jo Bin a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Thermapolis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aurèle Chavet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 91 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Thermapolis sortien al contraatac. La falta llançada per Romet Õispuu va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yann Over de Thermapolis es va guanyar la targeta groga merescudament.

SC Panorama