Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737088664

Amistoso (RC) 737088664 Información oficial sobre el partido 737088664 en Hattrick

28.08.2024 13:00:00

Dragon Side Alineación oficial del equipo 'Dragon Side' en el partido 1 - 5 KV SOS Schellebelle Alineación oficial del equipo 'KV SOS Schellebelle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Dragon Side Alineación oficial del equipo 'Dragon Side' en el partido 0 - 9 KV SOS Schellebelle Alineación oficial del equipo 'KV SOS Schellebelle' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon Side

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Salvador Priego va treure un córner llarg cap al segon pal que en Håkan Almström, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

KV SOS Schellebelle

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Jarno Hessels va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alex Verbinnen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jarno Hessels de Schellebelle l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 74 de partit.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cédric Vreys va augmentar l'avantatge de Schellebelle a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Schellebelle augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Valeriano Fernández Hijar es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Julien Chartier va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jacky Zanderink, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): El Schellebelle va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 34 amb un llançament de falta perillós. En Alex Verbinnen però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 37 la va desaprofitar Alex Verbinnen de Schellebelle, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Phile Vandoorne. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.