Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737087998

Amistoso (Int., RC) 737087998 Información oficial sobre el partido 737087998 en Hattrick

28.08.2024 17:25:00

THE ENDING Alineación oficial del equipo 'THE ENDING' en el partido 1 - 5 ESGAROTH Alineación oficial del equipo 'ESGAROTH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
THE ENDING Alineación oficial del equipo 'THE ENDING' en el partido 2 - 3 ESGAROTH Alineación oficial del equipo 'ESGAROTH' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,4 % 55,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE ENDING

Goles Goles

  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passava el minut 65 del matx, quan l'atent Paul Pertea va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Jay Zeijlemaker no oblidarà el que li va passar durant el minut 64. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Paul Pertea de ENDING va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ESGAROTH

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ESGAROTH. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Giles De Taeye xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giles De Taeye va augmentar l'avantatge de ESGAROTH a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giles De Taeye de ESGAROTH l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 20 de partit.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Leonardus Levitus va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Licínio Couto va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 1 - 5 per a ESGAROTH.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Rémi Devacht quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Willem Lokhorst, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antonio Di Rosa es va quedar sol davant del porter, al minut 55. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.