Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737087695

Amistoso (Int., RC) 737087695 Información oficial sobre el partido 737087695 en Hattrick

28.08.2024 13:00:00

Standard Mercury Alineación oficial del equipo 'Standard Mercury' en el partido 8 - 6 Foot Ardèche Caillette Picodon Alineación oficial del equipo 'Foot Ardèche Caillette Picodon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Standard Mercury Alineación oficial del equipo 'Standard Mercury' en el partido 2 - 0 Foot Ardèche Caillette Picodon Alineación oficial del equipo 'Foot Ardèche Caillette Picodon' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Standard Mercury

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Luis Javier Olaso de Standard empatava el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 77 l'àrbitre va xiular un penal transformat per László Boga. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 124 Minuto 101 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 101 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan László Boga llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 el Standard va posar setge sobre la defensa central visitant però en Payton Jones no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Luis Javier Olaso quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Standard va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ivan Hranko la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Ivan Hranko va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Standard se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ingo Funke va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Marc Averty va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 115 (Ocasión de falta): En László Boga es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brand-Jan Schipper de Standard amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mats Spanjer de Standard la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Standard László Boga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marc Averty es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Romain Dewaele de Standard és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Ivan Hranko va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Standard a la tanda de penals: 6 - 4!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jorge Horacio Piceda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Brand-Jan Schipper de Standard, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marc Averty en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 6.

Foot Ardèche Caillette Picodon

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Caillette va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sergio Herrán, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Efraim Brunner que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 81 minuts quan Dagfinn Hovden va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Caillette.
  • 161 Minuto 114 (Gol por el centro): Al minut 114 en Branislav Siňanský va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Efraim Brunner va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Jacques Béguet va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Giorgos Vrijsen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Claudio Rieder de Caillette va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Sergio Herrán de Caillette va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Lorris Tisserand anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Caillette.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Caillette Aage Nyby, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Giorgos Vrijsen. El marcador continuava 5 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Marc Averty de Caillette, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Giorgos Vrijsen en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Caillette, Narent Domi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.