Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737087640

Amistoso 737087640 Información oficial sobre el partido 737087640 en Hattrick

28.08.2024 17:50:00

Liski Łakomczuszki Alineación oficial del equipo 'Liski Łakomczuszki' en el partido 0 - 6 KS Olivier's Alineación oficial del equipo 'KS Olivier's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Liski Łakomczuszki Alineación oficial del equipo 'Liski Łakomczuszki' en el partido 0 - 3 KS Olivier's Alineación oficial del equipo 'KS Olivier's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liski Łakomczuszki

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Edmund Krauze va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Grzegorz Bielik de Łakomczuszki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KS Olivier's

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Kai Dittmer estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gjald Feron va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 10.
  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Oliviers sempre confia amb les genialitats d'en Tomasz Zommer; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Oliviers per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 26. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Finn-Alexander Petzolt. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kai Dittmer arribés a peus de Bolesław Harazim, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Oliviers el 0 - 4.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Antonio Castiglioni des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Oliviers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mike Caprez es rifés el porter i marqués el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Apelete Akpakoun va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bolesław Harazim. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Winfried Schlereth quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ryszard Torbus, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Kai Dittmer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Oliviers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Antonio Castiglioni des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edmund Krauze de Oliviers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.