Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737086962

Amistoso (Int.) 737086962 Información oficial sobre el partido 737086962 en Hattrick

28.08.2024 12:30:00

Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 2 - 5 FC Filovic Alineación oficial del equipo 'FC Filovic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 4 - 3 FC Filovic Alineación oficial del equipo 'FC Filovic' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,7 % 21,1 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Bambinos

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Bambinos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Jorge Carlos Amado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en José María Serna trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Ioan Florinc de Bambinos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Jorge Carlos Amado va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bambinos.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Ioan Florinc va estar a punt d'empatar per a Bambinos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Daniil Mingazetdinov va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Remixio Coeses de Bambinos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Carlos Amado.

FC Filovic

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ibrahim Schneider-Graef que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Filovic agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Yemlud Safar amb mestria.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 40 pels visitants. En Helmut Oxby va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 73 minuts, Giorgio Ghitti va superar per velocitat Gregori Rivalt per posar el 2 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Giorgio Ghitti va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Filovic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernd Oberholzer de Filovic es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.