Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737085594

Amistoso (Int., RC) 737085594 Información oficial sobre el partido 737085594 en Hattrick

28.08.2024 23:20:00

MaxTheMenaces Alineación oficial del equipo 'MaxTheMenaces' en el partido 2 - 0 BorgataLesna Alineación oficial del equipo 'BorgataLesna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
MaxTheMenaces Alineación oficial del equipo 'MaxTheMenaces' en el partido 6 - 0 BorgataLesna Alineación oficial del equipo 'BorgataLesna' en el partido
Es un cenizo 6.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaxTheMenaces

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MaxTheMenaces contenien la respiració mentre en Augusto Correia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Franco José Moreira estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ralph Hamlin va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Franco José Moreira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Stan Putseys estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ralph Hamlin, als 33 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlo Travi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Leonardo Valdés va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

BorgataLesna