Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735684093

Liga 735684093 Información oficial sobre el partido 735684093 en Hattrick

01.09.2024 23:55:00

Kerks FC Alineación oficial del equipo 'Kerks FC' en el partido 2 - 2 New Golden Boys Alineación oficial del equipo 'New Golden Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kerks FC Alineación oficial del equipo 'Kerks FC' en el partido 3 - 0 New Golden Boys Alineación oficial del equipo 'New Golden Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kerks FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Passat el minut 66 de joc, Silvino Lira facilitava les coses al Kerks amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Filippo Armenise va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Gian Franco Mandato va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mário Victor Belém va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Miradil Erzhanov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Tõnis Ird quasi empata el partit per a Kerks, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Kerks va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tõnis Ird la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 el Kerks va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gian Franco Mandato no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a Kerks per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Evandro Cipriano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Kerks va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Evandro Cipriano va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

New Golden Boys

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el Golden va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Stern Scoon, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Golden va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marceau Gaudy va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Golden, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Liviu Ciutac va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.