Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735534122

Liga 735534122 Información oficial sobre el partido 735534122 en Hattrick

01.09.2024 22:00:00

Elche CF SAD Alineación oficial del equipo 'Elche CF SAD' en el partido 3 - 2 Rotopercutor FC Alineación oficial del equipo 'Rotopercutor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Elche CF SAD Alineación oficial del equipo 'Elche CF SAD' en el partido 5 - 1 Rotopercutor FC Alineación oficial del equipo 'Rotopercutor FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elche CF SAD

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Passat el minut 9 de joc, Gabriel Omar Sabrok facilitava les coses al Elche amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Larrain Legizamon al minut 30, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Elche i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Lauro Mollmann de Elche va fer un bon esprint per escapar-se de Adian Husičić i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Gabriel Omar Sabrok de Elche gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Larrain Legizamon per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Karel Hudský va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Lauro Mollmann es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Karel Hudský al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrés Marcelo Pacheco va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Casimiro Accorroni de Elche va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rotopercutor FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rolands Labietis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Rotopercutor van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 78 quan Italo Martín Giardino sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 4 (Ocasión de falta): Nic Rippert va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Leif Nordvik sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.