Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735510434

Liga 735510434 Información oficial sobre el partido 735510434 en Hattrick

01.09.2024 18:00:00

Waddington Warriors Alineación oficial del equipo 'Waddington Warriors' en el partido 1 - 1 Adds Ladz Alineación oficial del equipo 'Adds Ladz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Waddington Warriors Alineación oficial del equipo 'Waddington Warriors' en el partido 2 - 1 Adds Ladz Alineación oficial del equipo 'Adds Ladz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waddington Warriors

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Waddo s'avançava en el marcador després que en Vinny Duncan xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Waddo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julian Cargill en un 1 contra 1 amb el porter Sofian Khan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Waddo es va veure beneficiat per la polèmica al minut 15, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Vinny Duncan va relliscar al moment de fer el xut i el porter Sofian Khan no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Samuel Arthur va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Samuel Arthur. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Darius Breacker de Waddo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stewart Wicks de Waddo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Samuel Arthur de Waddo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Darius Breacker de Waddo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Adds Ladz

Goles Goles

  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Will Jenks va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ishmael Freelong va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Bruno Riley va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Stephen Wedderburn va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Bruno Riley va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 264 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Passat el minut 59 de partit, Ads va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Kevin Moir, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Stephen Wedderburn de Ads, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!