Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735462724

Liga 735462724 Información oficial sobre el partido 735462724 en Hattrick

01.09.2024 18:00:00

KMM TUREK Alineación oficial del equipo 'KMM TUREK' en el partido 3 - 3 MalBerg FC Alineación oficial del equipo 'MalBerg FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KMM TUREK Alineación oficial del equipo 'KMM TUREK' en el partido 3 - 2 MalBerg FC Alineación oficial del equipo 'MalBerg FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KMM TUREK

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Passat el minut 18 de joc, Marko Karlsson facilitava les coses al TUREK amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Als 59 minuts, una gran jugada per l'esquerra de TUREK va acabar amb la pilota als peus de Roeland Gijsberts que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MalBerg. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Royston Anderson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TUREK es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Matej Šeša va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El jugador de TUREK Ilyas Aziz Arsyad quasi va assolir l'empat al minut 70 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

MalBerg FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): MalBerg sabia com jugar al contraatac, i al minut 17, Antonio Arte va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ole Lüneburg que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a MalBerg.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Sneider Bravo de MalBerg va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Lauritz Hald va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Pier Giuseppe Bergantin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Chris James, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ander Rahe després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Chris James va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Matías Gastón Olivera va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeremías Chávez de MalBerg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.