Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735407446

Liga 735407446 Información oficial sobre el partido 735407446 en Hattrick

01.09.2024 16:00:00

Tivolitosser FC Alineación oficial del equipo 'Tivolitosser FC' en el partido 1 - 0 SÅ KOM DA HER!!! Alineación oficial del equipo 'SÅ KOM DA HER!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tivolitosser FC Alineación oficial del equipo 'Tivolitosser FC' en el partido 1 - 1 SÅ KOM DA HER!!! Alineación oficial del equipo 'SÅ KOM DA HER!!!' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tivolitosser FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats van embogir quan en Buray Karakoyunlu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tivolitosser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Ib Kaya arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Tivolitosser va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ib Kaya en un 1 contra 1 amb el porter Adam El Saadany, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Jarl Bitsch quasi marca en una jugada assajada de córner que Sebastian Blok havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tivolitosser Buray Karakoyunlu quasi marca al minut 65 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sebastian Blok l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sebastian Blok per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adam El Saadany va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mads Lang de Tivolitosser va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gunner Kruse.

SÅ KOM DA HER!!!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Silas Buus de HER!!! va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Edgar Berkowski que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HER!!! va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bill Højmark, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Bill Højmark va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Anthon Aaby, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): HER!!! va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Anthon Aaby va desviar el xut final de Nguyễn Phúc Mão després d'una sèrie de rebots i molta confusió.