Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735356648

Liga 735356648 Información oficial sobre el partido 735356648 en Hattrick

25.08.2024 23:40:00

Los Reyes del Tolima Alineación oficial del equipo 'Los Reyes del Tolima' en el partido 1 - 2 FELINOS AC Alineación oficial del equipo 'FELINOS AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Reyes del Tolima Alineación oficial del equipo 'Los Reyes del Tolima' en el partido 2 - 0 FELINOS AC Alineación oficial del equipo 'FELINOS AC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Reyes del Tolima

Goles Goles

  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Vittorio La Rana va donar a Tolima un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vittorio La Rana va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Al minut 60, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Kito Vader va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tolima que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Vittorio La Rana es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

FELINOS AC

Goles Goles

  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 72. L'anotador per FELINOS va ser Néstor Bermúdez, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): FELINOS va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mark Dolfin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bohdan Brož que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Theo Berson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): FELINOS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Damián Castañeda va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.