Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735348301

Liga 735348301 Información oficial sobre el partido 735348301 en Hattrick

01.09.2024 21:55:00

Santa Barbara CF Alineación oficial del equipo 'Santa Barbara CF' en el partido 4 - 1 Atlético Sampedrano Alineación oficial del equipo 'Atlético Sampedrano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santa Barbara CF Alineación oficial del equipo 'Santa Barbara CF' en el partido 3 - 1 Atlético Sampedrano Alineación oficial del equipo 'Atlético Sampedrano' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Barbara CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 15 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ervis Bermúdez. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 23 gràcies a la jugada de Alejandro Fonseca, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Barbara va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jhonathan Lombardi des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Als 90 minuts de joc, els nois de Barbara van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ervis Bermúdez augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Zadid Zúñiga gairebé marca per a Barbara al minut 68 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Alarcón de Barbara va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético Sampedrano

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jorge Piña que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Sampedrano va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Eugenio Ramos va quedar-se sol davant el porter Maico Marín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Weifer Sevillano va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Maico Marín va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Qallari Guardas va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.