Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735254891

Liga 735254891 Información oficial sobre el partido 735254891 en Hattrick

01.09.2024 13:00:00

Borussia Zottegem Alineación oficial del equipo 'Borussia Zottegem' en el partido 0 - 3 RedBull Zottegem Alineación oficial del equipo 'RedBull Zottegem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borussia Zottegem Alineación oficial del equipo 'Borussia Zottegem' en el partido 1 - 0 RedBull Zottegem Alineación oficial del equipo 'RedBull Zottegem' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Zottegem

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gigio Diodato va rebre molts aplaudiments. Al minut 37 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Antoni Zwoliński? Un error clamorós seu va donar a Carlos Tienza una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mieczysław Zamiara.

RedBull Zottegem

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Přemysl Horák de Zottegem va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Zottegem l'avantatge per 0 - 2. Přemysl Horák en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Edmundo Marinho, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): Peter Nisskog va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Baptiste Picard que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dino Manera de Zottegem es va guanyar la targeta groga merescudament.