Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735228457

Liga 735228457 Información oficial sobre el partido 735228457 en Hattrick

01.09.2024 13:00:00

pittig Alineación oficial del equipo 'pittig' en el partido 3 - 2 Lokomotiv Veltem Back-on-Track Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Veltem Back-on-Track' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pittig Alineación oficial del equipo 'pittig' en el partido 2 - 2 Lokomotiv Veltem Back-on-Track Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Veltem Back-on-Track' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pittig

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pamir Kibar ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pittig es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Free Willocx es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va premiar pittig amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Elos 'El General' Kibondo va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): pittig va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Elijah Fray en un 1 contra 1 amb el porter Níger de Gaspar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Elijah Fray va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Herman 'Koppertje' Weyts va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pittig se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Elos 'El General' Kibondo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Níger de Gaspar va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Ken Moray, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Elijah Fray va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dirk Wijns de pittig es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lokomotiv Veltem Back-on-Track

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Back-on-Track van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 36 quan Marinus Gilbert sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Vilnis Madeikis va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Brian Langberg.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Back-on-Track Robert Crombeen quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marc Mas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ashley Youngs va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Pamir Kibar. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bob van Vlaanderen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Marc Mas quasi aconsegueix empatar per Back-on-Track al minut 86, però Theo Wildemeersch va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Marinus Gilbert després que el jugador de Back-on-Track li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.