Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735227111

Liga 735227111 Información oficial sobre el partido 735227111 en Hattrick

25.08.2024 13:00:00

ZVC Amicis Alineación oficial del equipo 'ZVC Amicis' en el partido 5 - 3 The 47ers Alineación oficial del equipo 'The 47ers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZVC Amicis Alineación oficial del equipo 'ZVC Amicis' en el partido 2 - 0 The 47ers Alineación oficial del equipo 'The 47ers' en el partido
Tiene bastante suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZVC Amicis

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ufuk Dinçer, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Amicis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mehmet Algün va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Jaimee Brys de Amicis, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amicis va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adriano Avella va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adriano Avella es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Daniel Río una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Luc Ten Haaf va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Jamal bin Hj Said va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Amicis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Amicis va estar a punt d'arribar en un córner. En Adrian Honore va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jamal bin Hj Said va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Ufuk Dinçer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

The 47ers

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Veljko Radojčić de 47ers va fer un bon esprint per escapar-se de Jamal bin Hj Said i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jason Bishop de 47ers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): 47ers va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Jakaya Msafiri, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siavash Talebinejad de 47ers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Siavash Talebinejad se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.