Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735143244

Liga 735143244 Información oficial sobre el partido 735143244 en Hattrick

25.08.2024 10:30:00

Pianiści Alineación oficial del equipo 'Pianiści' en el partido 0 - 6 Liski Łakomczuszki Alineación oficial del equipo 'Liski Łakomczuszki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pianiści Alineación oficial del equipo 'Pianiści' en el partido 1 - 1 Liski Łakomczuszki Alineación oficial del equipo 'Liski Łakomczuszki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pianiści

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lech Frączyk de Pianiści va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Liski Łakomczuszki

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jan Dryl quedar desmarcat i marcar per a Łakomczuszki al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Grzegorz Bielik va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ihor Nesmachny, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pianiści. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Grzegorz Bielik la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Łakomczuszki es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 39.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Feliks Miłak va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a Łakomczuszki.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Łakomczuszki va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ihor Nesmachny aconseguint el 0 - 5.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Łakomczuszki van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jan Dryl va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Feliks Miłak va poder marcar per a Łakomczuszki en un servei de cantonada picat per en Ihor Nesmachny quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerwazy Falk de Łakomczuszki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduard Vavrinčík.