Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735086652

Liga 735086652 Información oficial sobre el partido 735086652 en Hattrick

01.09.2024 10:30:00

OKS Raptor Otwock Alineación oficial del equipo 'OKS Raptor Otwock' en el partido 1 - 4 Legia_Wwa Alineación oficial del equipo 'Legia_Wwa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
OKS Raptor Otwock Alineación oficial del equipo 'OKS Raptor Otwock' en el partido 2 - 3 Legia_Wwa Alineación oficial del equipo 'Legia_Wwa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OKS Raptor Otwock

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Marcin Stanisławski va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Roman Charchut va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Wacław Korecki va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edmund Kałużyński de Raptor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Legia_Wwa

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Wacław Giler va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Legia Wwa, Ludmił Gajdzik, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Legia Wwa va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Beniamin Wituski.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Adam Śniadach va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 1 - 3 per a Legia Wwa.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Beniamin Wituski des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Sławomir Kaproń va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrian Zegarek, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Legia Wwa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Klaudiusz Durasiewicz va quedar-se sol davant el porter Adrian Zegarek, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomasz Podolski de Legia Wwa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.