Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735064544

Liga 735064544 Información oficial sobre el partido 735064544 en Hattrick

01.09.2024 09:00:00

FC Real Lnisno Alineación oficial del equipo 'FC Real Lnisno' en el partido 0 - 2 BKS Brzozovia Brzozów Alineación oficial del equipo 'BKS Brzozovia Brzozów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Real Lnisno Alineación oficial del equipo 'FC Real Lnisno' en el partido 1 - 1 BKS Brzozovia Brzozów Alineación oficial del equipo 'BKS Brzozovia Brzozów' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,7 % 39,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Real Lnisno

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lnisno sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jan Madejski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Błażej Poroszewski de Lnisno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BKS Brzozovia Brzozów

Goles Goles

  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Carlo Cotta Ramusino la va convertir en gol amb un remat de cap en Arnaldo Cicchi tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 89 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Arnaldo Cicchi va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Brzozovia gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Carlo Cotta Ramusino va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Andreas Batzel va estar a punt de posar per davant a Brzozovia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zenon Jeleń va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): El Brzozovia va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 88 amb un llançament de falta perillós. En Arnaldo Cicchi però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nils Risbrant de Brzozovia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Batzel de Brzozovia es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andreas Batzel es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.