Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735025233

Liga 735025233 Información oficial sobre el partido 735025233 en Hattrick

01.09.2024 09:00:00

1.FC Osłonin Alineación oficial del equipo '1.FC Osłonin' en el partido 3 - 5 K.S Ekipa Remontowa Alineación oficial del equipo 'K.S Ekipa Remontowa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
1.FC Osłonin Alineación oficial del equipo '1.FC Osłonin' en el partido 4 - 4 K.S Ekipa Remontowa Alineación oficial del equipo 'K.S Ekipa Remontowa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Osłonin

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Chamath Weeraratne va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Grzegorz Damian va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Osłonin posava el marcador 1 a 1.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 39 gràcies a la jugada de Alfred Gwideusz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 120 Minuto 52 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jacek Dabiński al minut 52, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Osłonin i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Antek Wierzejewski va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 210 Minuto 17 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Jacek Dabiński quasi empata el partit per a Osłonin, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Dominik Węsierski gairebé va marcar per a Osłonin des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

K.S Ekipa Remontowa

Goles Goles

  • 135 Minuto 9 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Zlatko Kothmann va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Angelantonio Galluzzo.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 65. L'anotador per Remontowa va ser Aleksander Telka, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb 66 minuts jugats, Roman Kuśka de Remontowa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Aleksander Telka va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 3 - 5 per a Remontowa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Remontowa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Zlatko Kothmann va quedar-se sol davant el porter Fabian Cholewa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Ariel Knop va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fabian Cholewa va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Angelantonio Galluzzo.