Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734996226

Liga 734996226 Información oficial sobre el partido 734996226 en Hattrick

01.09.2024 09:00:00

Zielarze Alineación oficial del equipo 'Zielarze' en el partido 1 - 4 WalecznePlemniki Alineación oficial del equipo 'WalecznePlemniki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zielarze Alineación oficial del equipo 'Zielarze' en el partido 2 - 2 WalecznePlemniki Alineación oficial del equipo 'WalecznePlemniki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zielarze

Goles Goles

  • 139 Minuto 60 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Birgen Flamant va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Eugeniusz Księżarczyk.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zielarze va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tomas Mommers, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 210 Minuto 57 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Pascal Kurth quasi empata el partit al minut 57, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

WalecznePlemniki

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Henk Rustenburg de WalecznePlemniki va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Passats 61 minuts de partit, WalecznePlemniki es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Celestyn Śmiechowski es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Henk Rustenburg de WalecznePlemniki l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 70 de partit.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Szymon Cal va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 1 - 4 per a WalecznePlemniki.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 14 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 14, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Szymon Cal va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 34. En Manolo Brandi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Love Johansson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): José Ignacio Romero Gálvez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicola Bonisolo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Kazenga Kika al minut 39.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Nicola Bonisolo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Celestyn Śmiechowski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Szymon Cal de WalecznePlemniki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.