Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734932443

Liga 734932443 Información oficial sobre el partido 734932443 en Hattrick

31.08.2024 20:00:00

Dissu's Stars Alineación oficial del equipo 'Dissu's Stars' en el partido 5 - 1 Larsmo Underground Alineación oficial del equipo 'Larsmo Underground' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dissu's Stars Alineación oficial del equipo 'Dissu's Stars' en el partido 3 - 0 Larsmo Underground Alineación oficial del equipo 'Larsmo Underground' en el partido
Tiene suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dissu's Stars

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Dissus s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Marc Escarrà per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Dissus prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Marc Escarrà va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Shishul Maitra va augmentar la diferència de Dissus a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Teo Dubra va incrementar l'avantatge de Dissus amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Dissus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kjell Seljeseth va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Manu Herva, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Manu Herva gairebé va marcar per a Dissus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Karri Ellmén de Dissus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Larsmo Underground

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per George Schoop el va rematar David Joel Lünern amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Underground va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 59, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en David Joel Lünern.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tuomas Tarkkonen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Underground havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raymond Cruz de Underground va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.