Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734763714

Liga 734763714 Información oficial sobre el partido 734763714 en Hattrick

31.08.2024 18:50:00

tapas futbol club Alineación oficial del equipo 'tapas futbol club' en el partido 6 - 0 Pferdeturmgreenhorns Alineación oficial del equipo 'Pferdeturmgreenhorns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
tapas futbol club Alineación oficial del equipo 'tapas futbol club' en el partido 10 - 0 Pferdeturmgreenhorns Alineación oficial del equipo 'Pferdeturmgreenhorns' en el partido
Es un cenizo 9.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tapas futbol club

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): futbol, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Custodio Achás per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del futbol van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paulino Puentes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Serhii Palyanytsia va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, futbol va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Leonid Agarkov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): futbol va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kaius Kara va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): futbol va aconseguir el 6 - 0 quan Stephen Williamson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El futbol ho intentava per la dreta per mitjà de Stephen Williamson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Custodio Achás va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Niko Meriruoko gairebé va marcar per a futbol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulino Puentes de futbol es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Pferdeturmgreenhorns

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerwazy Pryczkowski de Pferdeturmgreenhorn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gian Maria Farucci de Pferdeturmgreenhorn es va guanyar la targeta groga merescudament.