Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734644601

Liga 734644601 Información oficial sobre el partido 734644601 en Hattrick

31.08.2024 18:30:00

Dragon Komodo Alineación oficial del equipo 'Dragon Komodo' en el partido 4 - 0 Alianza Lima 2015 Alineación oficial del equipo 'Alianza Lima 2015' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dragon Komodo Alineación oficial del equipo 'Dragon Komodo' en el partido 2 - 1 Alianza Lima 2015 Alineación oficial del equipo 'Alianza Lima 2015' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon Komodo

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Dragon sempre confia amb les genialitats d'en Jarek Bandurski; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Narcís Soteras va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Paweł Szubert va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 185 Minuto 46 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 46 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dragon. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Vazha Ridinashvili xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Camille Balle va entorpir al marcador d'en Jarek Bandurski per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 234 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 15 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Fletcher Frisby estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Oswald Parsch, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Paweł Szubert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Romualdo Barragán va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vazha Ridinashvili de Dragon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vazha Ridinashvili se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Alianza Lima 2015

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Espen Saur la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Alianza havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Surichaqui de Alianza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.