Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734584848

Liga 734584848 Información oficial sobre el partido 734584848 en Hattrick

31.08.2024 18:15:00

Werder Bremens Alineación oficial del equipo 'Werder Bremens' en el partido 7 - 1 Edelweiß Rammenau e.V. Alineación oficial del equipo 'Edelweiß Rammenau e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Werder Bremens Alineación oficial del equipo 'Werder Bremens' en el partido 5 - 0 Edelweiß Rammenau e.V. Alineación oficial del equipo 'Edelweiß Rammenau e.V.' en el partido
Tiene suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Werder Bremens

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bremens contenien la respiració mentre en Maximilian Ottino-Geck s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Bremens va aconseguir el 3 - 0 quan Maximilian Ottino-Geck va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Maximilian Ottino-Geck de Bremens va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Bremens va obtenir un penal al minut 41, que va llançar a la perfecció Ekkehart Wölfl. 5 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bremens va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ekkehart Wölfl progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 134 Minuto 91 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Bremens al minut 91, que va llançar ajustat al pal en Ekkehart Wölfl. 7 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Curd Fuesselberger va enviar un xut des de 40 metres al minut 47, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 83 en Ekkehart Wölfl ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Wolf-Dieter Schellwitz el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Wolf-Dieter Schellwitz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Gregor Buchauer va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximilian Ottino-Geck de Bremens es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.

Edelweiß Rammenau e.V.

Goles Goles

  • 125 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Diedrich Glantz va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 0.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats de Edelweiß van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Daniel Hoeglinger va anotar el 6 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Georg Rübenack va fer una estirada espectacular al minut 39, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Marat Povarenkin.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabian Heidel de Edelweiß es va guanyar la targeta groga merescudament.