Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734577290

Liga 734577290 Información oficial sobre el partido 734577290 en Hattrick

31.08.2024 18:15:00

FC Trans-Invest 05 Alineación oficial del equipo 'FC Trans-Invest 05' en el partido 1 - 4 Roeben Kickers Alineación oficial del equipo 'Roeben Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Trans-Invest 05 Alineación oficial del equipo 'FC Trans-Invest 05' en el partido 1 - 2 Roeben Kickers Alineación oficial del equipo 'Roeben Kickers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Trans-Invest 05

Goles Goles

  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Trans-Invest sempre confia amb les genialitats d'en Fédéric Käst; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Trans-Invest van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Dieter Finster va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Roeben Kickers

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Kickers Eduard Blahota va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Harald Schuckert que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Kickers va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lothar Oblinger, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Eugen Opp va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Harald Schuckert, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kickers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dirk Reve, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dirk Reve va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Kornelius Rynes va estar a punt de posar per davant a Kickers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tommaso Narcisi va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduard Blahota de Kickers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.