Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734567659

Liga 734567659 Información oficial sobre el partido 734567659 en Hattrick

31.08.2024 18:15:00

SG Riederwald Alineación oficial del equipo 'SG Riederwald' en el partido 3 - 3 FC Cocalinho Alineación oficial del equipo 'FC Cocalinho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SG Riederwald Alineación oficial del equipo 'SG Riederwald' en el partido 0 - 4 FC Cocalinho Alineación oficial del equipo 'FC Cocalinho' en el partido
Tiene bastante suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SG Riederwald

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Oscar Crim, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Riederwald es posava per davant!
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rudi Stolz va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Riederwald empatava el partit, 2 a 2, al minut 61.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Riederwald s'esgargamellaven dempeus per esperonar Oscar Crim que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Oscar Crim va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

FC Cocalinho

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador visitant Raoul Ruhdorfer va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 40 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Cocalinho agafava avantatge al minut 53 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Maxim Wulleputte amb mestria.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Amb 80 minuts jugats, Gerrit Schweser de Cocalinho va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Malte Nellessen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vladislav Jerković va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carl Ehemann va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raoul Ruhdorfer rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cocalinho que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carl Ehemann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Carl Ehemann va marcar al minut 62 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Cocalinho va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Raoul Ruhdorfer va quedar-se sol davant el porter Marcell Torweg, però aquest va poder aturar el xut.