Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734547272

Liga 734547272 Información oficial sobre el partido 734547272 en Hattrick

31.08.2024 18:00:00

1. FC Karlsruhe Alineación oficial del equipo '1. FC Karlsruhe' en el partido 0 - 2 Abschlußschwäche United Alineación oficial del equipo 'Abschlußschwäche United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1. FC Karlsruhe Alineación oficial del equipo '1. FC Karlsruhe' en el partido 1 - 3 Abschlußschwäche United Alineación oficial del equipo 'Abschlußschwäche United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Karlsruhe

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ture Gunnarsson hauria d'haver estat gol al minut 17 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Włodzimierz Karczewski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 63, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cebrià Barrabeig.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cebrià Barrabeig se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Abschlußschwäche United

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Boualem Alkhiati va acabar en una passada genial cap al jugador de Abschlußschwäche Gholamali Shahinsokhan, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Xaver Hengst va augmentar l'avantatge de Abschlußschwäche a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Gholamali Shahinsokhan de Abschlußschwäche, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en William Felipe Baltazar va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 28 en Gholamali Shahinsokhan ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Torsten Ruettern el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Magne Lindseth va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pablo Desgurb, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Torsten Ruettern va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Vanja Čubela, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.