Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734531816

Liga 734531816 Información oficial sobre el partido 734531816 en Hattrick

31.08.2024 18:00:00

Bravehearts Alineación oficial del equipo 'Bravehearts' en el partido 3 - 4 SV Unterbach Alineación oficial del equipo 'SV Unterbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Bravehearts Alineación oficial del equipo 'Bravehearts' en el partido 0 - 7 SV Unterbach Alineación oficial del equipo 'SV Unterbach' en el partido
Tiene bastante suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bravehearts

Goles Goles

  • 101 Minuto 26 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Brian Kanduth, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a SBH.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Srećko Štrok va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. SBH empatava el partit, 2 a 2, al minut 41.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): SBH equilibrava la balança al minut 79. En Miron Arnaoutidis, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Georgi Kúnev va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Carsten Sauken de SBH va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SV Unterbach

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Unterbach va ser finalitzada des de l'esquerra per Nunzius Guldimann al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Dietmar Lengenfelder de Unterbach va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Unterbach agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carlo Cacicia amb mestria.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 90, quan Nunzius Guldimann va posar els visitants Unterbach per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Jean-Noel Karber hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Imran Čengić havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Nunzius Guldimann, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Osman Eneç va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 74. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlo Cacicia de Unterbach es va guanyar la targeta groga merescudament.