Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734527729

Liga 734527729 Información oficial sobre el partido 734527729 en Hattrick

31.08.2024 18:00:00

FFC TurBine Maya Alineación oficial del equipo 'FFC TurBine Maya' en el partido 1 - 0 BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846 Alineación oficial del equipo 'BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FFC TurBine Maya Alineación oficial del equipo 'FFC TurBine Maya' en el partido 2 - 0 BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846 Alineación oficial del equipo 'BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FFC TurBine Maya

Goles Goles

  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 83 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ragnar Pajur llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Virendr Pandey no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Inazio Bidaurratzaga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ragnar Pajur va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Walter Lünemann, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

BORUSSIA GÖGGLINGEN 1846

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Lukáš Rokos, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a FFC, però Swen Schoenenberger no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benno Hörl de GÖGGLINGEN es va guanyar la targeta groga merescudament.