Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734520732

Liga 734520732 Información oficial sobre el partido 734520732 en Hattrick

31.08.2024 18:00:00

FC G-Wood Alineación oficial del equipo 'FC G-Wood' en el partido 4 - 0 Lucky Charms Rostock Alineación oficial del equipo 'Lucky Charms Rostock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC G-Wood Alineación oficial del equipo 'FC G-Wood' en el partido 2 - 0 Lucky Charms Rostock Alineación oficial del equipo 'Lucky Charms Rostock' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC G-Wood

Goles Goles

  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dorian Ernes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, G-Wood es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, Dorian Ernes va pentinar un córner cap al segon pal que Frithjof Ball va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ferre Vandeperre es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Sorin Dubăsaru va augmentar l'avantatge de G-Wood a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joonas Eschner va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Noushazar Ersi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Jānis Bomis quasi marca en una jugada assajada de córner que Dorian Ernes havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): G-Wood per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Aki Punkkinen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): G-Wood va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aki Punkkinen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Noushazar Ersi.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Frithjof Ball de G-Wood gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lucky Charms Rostock

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LCR va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Moritz Eppler va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LCR va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jogvilas Dermontas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Valdemar Pettersson la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de LCR havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Filip Vykopal de LCR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.