Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734400663

Liga 734400663 Información oficial sobre el partido 734400663 en Hattrick

31.08.2024 21:00:00

Les Chouans Alineación oficial del equipo 'Les Chouans' en el partido 1 - 0 Boissy 91 Alineación oficial del equipo 'Boissy 91' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les Chouans Alineación oficial del equipo 'Les Chouans' en el partido 1 - 1 Boissy 91 Alineación oficial del equipo 'Boissy 91' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Chouans

Goles Goles

  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Paweł Chyrzyński de Chouans aconseguir un gol al minut 79 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Chouans va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eymeric Tourneur, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Paweł Chyrzyński va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Abramo Cesareo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Chouans va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Pierre-Louis Florent va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Abdelqadir Ghelali, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Pierre-Louis Florent va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chouans.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Pierre-Emmanuel Rousset va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chouans que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Boissy 91

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Ambroży Banaszewski va xutar magistralment una falta al minut 36 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Marcelin Vannerom de Boissy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.