Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734290003

Liga 734290003 Información oficial sobre el partido 734290003 en Hattrick

25.08.2024 20:00:00

Melbourne Warriors Alineación oficial del equipo 'Melbourne Warriors' en el partido 1 - 1 Real Meerzicht II Alineación oficial del equipo 'Real Meerzicht II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Melbourne Warriors Alineación oficial del equipo 'Melbourne Warriors' en el partido 2 - 1 Real Meerzicht II Alineación oficial del equipo 'Real Meerzicht II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Melbourne Warriors

Goles Goles

  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el Melbourne va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Imko van Ingen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Dennis Raap va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Melbourne.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Melbourne va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Imko van Ingen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Melbourne va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Agustín Guzmán Hornos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Melbourne per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Friso van den Hoek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): Al minut 53, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Agemar Geßner es va comportar com un juvenil al minut 83 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): Friso van den Hoek quasi dona a Melbourne l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Real Meerzicht II

Goles Goles

  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Meerzicht va ser finalitzada des de l'esquerra per Duncan Weinans al minut 69. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Krasimir Mihaylov va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Fabio Overkamp va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 50, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alain Schreuder va aconseguir desviar el seu xut a córner.