Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734279644

Liga 734279644 Información oficial sobre el partido 734279644 en Hattrick

01.09.2024 20:00:00

De Wolven van de Calla Alineación oficial del equipo 'De Wolven van de Calla' en el partido 3 - 1 Sweagerbosk Rovers Alineación oficial del equipo 'Sweagerbosk Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De Wolven van de Calla Alineación oficial del equipo 'De Wolven van de Calla' en el partido 2 - 0 Sweagerbosk Rovers Alineación oficial del equipo 'Sweagerbosk Rovers' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Wolven van de Calla

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Niki Abbenhuis sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 18 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Wolven prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Sasson Fishfeld va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Volker Strötzel es va introduir dins la defensa central al minut 29, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Niki Abbenhuis, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ridley Kempe al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arnaud Beuken va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Arnaud Beuken una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Ridley Kempe va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Volker Strötzel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Wolven ho intentava per la dreta per mitjà de Leonardo Federico Mrongowius, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Volker Strötzel de Wolven va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sweagerbosk Rovers

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Rovers agafava avantatge al minut 5 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ercan Deniz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Ville Eilola va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rovers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mark Mandeville va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Rovers van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 85 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Suram Kulkarni no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rovers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Suram Kulkarni va sortir desviat a la dreta de la porteria.