Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734229297

Liga 734229297 Información oficial sobre el partido 734229297 en Hattrick

25.08.2024 22:40:00

penshon 2.0 Alineación oficial del equipo 'penshon 2.0' en el partido 4 - 2 ATHLETIC DE BILBAO CROOS Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC DE BILBAO CROOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
penshon 2.0 Alineación oficial del equipo 'penshon 2.0' en el partido 1 - 1 ATHLETIC DE BILBAO CROOS Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC DE BILBAO CROOS' en el partido
Tiene bastante suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,7 % 12,2 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

penshon 2.0

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alejandro Del Rosari Wulf va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jorge Vicente Alquinta la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fermin Llano de penshon aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 80, José Manuel Segura va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Fermin Llano, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 2.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de penshon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Del Rosari Wulf va posar el 4 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fermin Llano de penshon es va guanyar la targeta groga merescudament.

ATHLETIC DE BILBAO CROOS

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Al minut 9 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Alfredo Arriaza va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 164 Minuto 57 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Alfredo Arriaza marqués l'empat. Al minut 57 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 86 en Filiberto Reyes va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Poncio Villaflor va impedir que reduïssin les diferències al marcador.