Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734195866

Liga 734195866 Información oficial sobre el partido 734195866 en Hattrick

25.08.2024 22:40:00

Carrilloncitos Alineación oficial del equipo 'Carrilloncitos' en el partido 2 - 2 Asderta FC Alineación oficial del equipo 'Asderta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carrilloncitos Alineación oficial del equipo 'Carrilloncitos' en el partido 2 - 0 Asderta FC Alineación oficial del equipo 'Asderta FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carrilloncitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juraj Bohuš, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Carrilloncitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Carrilloncitos va obtenir un penal al minut 25, que va llançar a la perfecció Francesco Moneo. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ricky Brood de Carrilloncitos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Harmen Barning es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Zúñiga va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Harmen Barning, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Per-Henrik Thorbratt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Blanco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tupak Alem va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Asderta FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Rodrigo Diaz va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Asderta en aconseguir el 2 - 1.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Arnaud Guillemette va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Asderta i marcant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Asderta, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Julio Abello va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Asderta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arnaud Guillemette, però el porter rival va fer una gran aturada.