Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734195816

Liga 734195816 Información oficial sobre el partido 734195816 en Hattrick

01.09.2024 22:40:00

Darkness War Team Alineación oficial del equipo 'Darkness War Team' en el partido 4 - 2 Garra Popxlar Alineación oficial del equipo 'Garra Popxlar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Darkness War Team Alineación oficial del equipo 'Darkness War Team' en el partido 3 - 2 Garra Popxlar Alineación oficial del equipo 'Garra Popxlar' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,7 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darkness War Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passava el minut 24 del matx, quan l'atent Antonio La Delfa va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Darkness s'esgargamellaven dempeus per esperonar Valfrīds Šterns que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 63 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antonio La Delfa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Darkness es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Darkness va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jean-Jacques Chauvet progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valfrīds Šterns va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Dmitriy Skabelkin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Garra Popxlar

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Quan passaven 13 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Popxlar. En Gheorghe-Daniel Oniu va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Marinho Costa Martins va anar a parar al cap de Eyong Aboubakari que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Popxlar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Alfredo Nonato quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Natko Kučina després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Herbert Hörhager va poder desviar-lo a córner.