Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733975422

Liga 733975422 Información oficial sobre el partido 733975422 en Hattrick

31.08.2024 19:15:00

chramlis blutgrätsche Alineación oficial del equipo 'chramlis blutgrätsche' en el partido 5 - 4 Tuvalu United Alineación oficial del equipo 'Tuvalu United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
chramlis blutgrätsche Alineación oficial del equipo 'chramlis blutgrätsche' en el partido 2 - 4 Tuvalu United Alineación oficial del equipo 'Tuvalu United' en el partido
Tiene bastante suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chramlis blutgrätsche

Goles Goles

  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 11 minuts, Julius Nisly va superar per velocitat Efisio Torcellini per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Mark Eschenmoser de blutgrätsche, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip blutgrätsche va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mark Eschenmoser va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a blutgrätsche va ser Jürg Hänggli.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de blutgrätsche pel centre va donar un gran resultat: el gol de Julius Nisly va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Viktor Carrey va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Nicola Salierno va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rodolfo Bolognini de blutgrätsche va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Leano Heubacher que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Rodolfo Bolognini de blutgrätsche va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Malte Rempel al minut 61 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tuvalu United

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vedad Trnjanin va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Jimmie van der Brink va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Tuva en aconseguir el 3 - 2.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jimmie van der Brink per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Vedad Trnjanin va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Tuva va reduir diferències al marcador: 5 - 4 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Enrique Aberasturi va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Giovanni Maria Frailis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique Aberasturi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.