Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733948966

Liga 733948966 Información oficial sobre el partido 733948966 en Hattrick

01.09.2024 22:15:00

Litto JM Alineación oficial del equipo 'Litto JM' en el partido 2 - 3 Los Copelos Alineación oficial del equipo 'Los Copelos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Litto JM Alineación oficial del equipo 'Litto JM' en el partido 2 - 0 Los Copelos Alineación oficial del equipo 'Los Copelos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Litto JM

Goles Goles

  • 101 Minuto 30 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Calvin Brooks, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Litto.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alwin Felden trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Maodo Fassa quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Dario Abis va ser clau en la jugada d'atac de Litto al minut 12, quan ell mateix va fer una passada brutal a Detlef Foelix, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 202 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Litto va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 23 que Isidor Schwarz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Litto va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Philipp Forrest la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Calvin Brooks de Litto es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Detlef Foelix de Litto es va guanyar la targeta groga merescudament.

Los Copelos

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): El contraatac de Copelos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Ng Pin Kum va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 187 Minuto 18 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Copelos va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 18 va arribar el 0 - 2 quan en Ng Pin Kum va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): Després de 60 minuts el Copelos, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Jhonny Boghossian sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 68 per Ng Pin Kum va anar a parar a la creueta.