Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733948290

Liga 733948290 Información oficial sobre el partido 733948290 en Hattrick

25.08.2024 22:10:00

Fizyczni z Barbadosu Alineación oficial del equipo 'Fizyczni z Barbadosu' en el partido 0 - 4 Yellow Mahi Alineación oficial del equipo 'Yellow Mahi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fizyczni z Barbadosu Alineación oficial del equipo 'Fizyczni z Barbadosu' en el partido 1 - 0 Yellow Mahi Alineación oficial del equipo 'Yellow Mahi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fizyczni z Barbadosu

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): James Greathead de Barbadosu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Yellow Mahi

Goles Goles

  • 190 Minuto 15 (Gol de falta): El Shane Barton va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Yellow. 0-1.
  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 20, Austin Drummond va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Delroy Crater que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Yellow. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Philipp Collins xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Yellow va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Austin Drummond, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Janek Valdma va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barbadosu. La jugada d'estratègia del Yellow per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Austin Drummond va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Janek Valdma, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en James Placide.