Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733909425

Liga 733909425 Información oficial sobre el partido 733909425 en Hattrick

01.09.2024 19:30:00

FC Isengard United Alineación oficial del equipo 'FC Isengard United' en el partido 3 - 0 Mööttöripää Alineación oficial del equipo 'Mööttöripää' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Isengard United Alineación oficial del equipo 'FC Isengard United' en el partido 1 - 0 Mööttöripää Alineación oficial del equipo 'Mööttöripää' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Isengard United

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Isengard s'avançava en el marcador després que en Arnlaugur Ólafsson xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Isengard va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ævar Helgason va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Isengard va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Siguróli Tryggvason des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Skarphéðinn Tryggvason de Isengard es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Skarphéðinn Tryggvason es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Mööttöripää

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mööttöripää Svanberg Sturluson quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Geir Leifsson l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Mööttöripää van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però Darri Rósmundsson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.