Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733908699

Liga 733908699 Información oficial sobre el partido 733908699 en Hattrick

01.09.2024 19:30:00

FC Gisli Alineación oficial del equipo 'FC Gisli' en el partido 3 - 5 Klaki Alineación oficial del equipo 'Klaki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
FC Gisli Alineación oficial del equipo 'FC Gisli' en el partido 0 - 9 Klaki Alineación oficial del equipo 'Klaki' en el partido
Tiene bastante suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gisli

Goles Goles

  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 16 minuts quan Rósinkrans Rafnarsson va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Trausti Bjarnason, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Gisli va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rósinkrans Rafnarsson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Leifur Erlingsson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gisli, Ingvaldur Geirlaugsson, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Konráð Snorrason va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rósinkrans Rafnarsson va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rósinkrans Rafnarsson va intentar anar-se'n per velocitat al minut 85 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tryggvi Hauksson de Gisli es va guanyar la targeta groga merescudament.

Klaki

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, Klaki va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Federico Roberto Nelli va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Jónas Gíslason que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 73 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Frank-Ulrich Baer de Klaki marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador de Klaki Federico Roberto Nelli va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 82 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jussi Hakkinen de Klaki l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Klaki va ser a punt de marcar al minut 14, quan el seu jugador Jussi Hakkinen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Federico Roberto Nelli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kristinn Ingvason, però la pilota va topar amb el travesser.