Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733906402

Liga 733906402 Información oficial sobre el partido 733906402 en Hattrick

01.09.2024 19:30:00

Døle Alineación oficial del equipo 'Døle' en el partido 2 - 2 Hertha Bayern Alineación oficial del equipo 'Hertha Bayern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Døle Alineación oficial del equipo 'Døle' en el partido 0 - 2 Hertha Bayern Alineación oficial del equipo 'Hertha Bayern' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Døle

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Ilkka Riuttaskorpi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Leó Rafnsson la va convertir en gol amb un remat de cap en Rafnkell Vilhjálmsson tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 56 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Døle van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ilkka Riuttaskorpi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Døle sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jerónimo 'Hot Shot' Noguera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adam Hjaltason de Døle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hertha Bayern

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 25, quan Tor Johansen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador visitant Salvar Gunnlaugsson va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 84 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eugenio Marchioni que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Tor Johansen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Auðunn Sigfússon va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 22, en un 1 contra 1 amb el porter, però Auðunn Sigfússon va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Tor Johansen des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Salvar Gunnlaugsson va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Auðunn Sigfússon va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Hertha va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 91, quan Ringo Dickt va quedar-se sol davant el porter Auðunn Sigfússon, però aquest va poder aturar el xut.